I oktober 2022 mottog vi en intressant begäran om att genomföra en drönarundersökning i samarbete med Gotland Ring, världens första och längsta hållbara racerbana. Planerna är i full gång för att etablera Gotland Green Business Campus på Ringens område. Gotland Ring, belägen vid Storugns på norra Gotland, ligger bekvämt nära vårt svenska kontor.

Vi utformar specialanpassade UAV-lösningar för insamling av miljödata, kartläggning och inspektionsändamål. Vi har tillgång till flera kommersiella obemannade luftfartyg samt lastalternativ (som sensorer, multispektrala kameror och mer) för att uppfylla behoven hos både företag och offentlig sektor.

Våra piloter har visat sin kunskap och skicklighet i enlighet med EU-direktiv 2019/947, som gäller regler och procedurer för drift av obemannade luftfartyg. Vi har dokumenterad erfarenhet av operationer inom både den öppna och specifika kategorin. Datainsamling med hjälp av drönare kan göras mer effektivt och med större precision i en mängd olika scenarier.

Tveka inte att kontakta oss för att hitta den bästa lösningen för era projekt.

Flygbild över Gotland Ring